Intresselistan

För att bli medlem och köpa en kolonistuga i Riksby Koloniförening måste du vara skriven i någon av kommunerna Botkyrka, Danderyd, Ekerö, Haninge, Huddinge, Järfälla, Lidingö, Nacka, Sollentuna, Solna, Stockholm, Sundbyberg, Tyresö eller Täby. Du får heller ej vara bosatt i och/eller ägare till villa eller radhus.

Du anmäler ditt intresse genom att besöka oss på föreningens expedition, öppet maj – augusti, lördagar kl 10.00 – 11.00 med undantag för midsommardagen). Där får du fylla in en intresseanmälan med uppgifter om dig,  ditt intresse för att bli kolonist och vilken typ av stuga du skulle vara intresserad av.

Årsavgiften för intresseanmälan är 200 kr som betalas senast 31/1 varje år till föreningens plusgirokonto 19 68 42 – 9. Vi skickar inte ut någon faktura eller inbetalningskort utan vi påminner med ett e-post i januari att nu är det dags. Om du inte betalar avgiften tas du bort ur listan.

Väntetiden för att få en stuga är ca 4-10 år, f n har vi ca 80 personer på intresselistan. Stugorna kostar mellan ca 150 000 – 250 000 kr beroende på behov av underhåll och trädgårdens utformning. Arrendeavgiften är beroende av tomtens storlek men ca 2 000 kr per år. Medlemsavgiften i Riksby Koloniförening är f n 2 500 kr per år.

Det är viktigt att du uppdaterar dina lämnade uppgifter om dessa skulle förändras under kötiden. Allt för att vi ska hitta en så lämplig stuga som möjligt.

För ytterligare information ta kontakt med:

Ing-Marie Karlsson, tel 070 – 772 66 68
Skicka meddelande till Ing-Marie